Nesmú chýbať v šatníku správneho majstra. Montérkové kolekcie na rok 2022

Či už patríte medzi profesionálov, domácich majstrov, ktorí vo voľnom čase radi „kutilujú”, zveľaďujú dom, záhradu alebo mužov, ktorí si na opravu a údržbu radšej zavolajú skúsených kutilov, vo všetkých prípadoch by ste mali mať v zálohe kvalitné montérkové nohavice. Dôvod je, že nikdy neviete, čo sa pokazí a budete sa musieť v rýchlosti svojpomocne pustiť do opravy.

Do práce, na záhradu… jednoducho kamkoľvek

Faktom je, že väčšina ľudí musí v práci používať vhodné pracovné oblečenie. Úradníci potrebujú decentný dress code a pre elektrikárov, stavbárov, údržbárov či pracovníkov vo výrobných halách a fabrikách sú nevyhnutnosťou kvalitné montérky na traky. Bez vhodného oblečenia by pri rizikovej práci riskovali svoje zdravie a možno aj život.

Oproti klasickým teplákom či novodobým (často nekvalitným) rifliam poskytujú pri práci extra ochranu. Tá spočíva v odolných a pevných materiáloch, ktoré sa postarajú o vyššiu bezpečnosť, keďže nie sú náchylné na pretrhnutie, premočenie či vznik oderov. Túto vlastnosť ocenia muži, ktorí denne pracujú s ostrými predmetmi a každú chvíľu im hrozí riziko úrazu.

Na druhej strane si zamilujete ich pohodlnosť. Na ardon.sk nájdete montérkové kolekcie s rôznymi typmi nohavíc. Spoľahlivo vás ochránia aj pri krkolomných polohách, ktoré sú typické pre mužov pracujúcich na ťažko dostupných či stiesnených miestach. V montérkach sa môžu voľne pohybovať a flexibilitu neobmedzujú ani mohutnejšie materiály.

Účinok zdvojených partií v oblasti kolien pocítite najmä pri práci na záhrade a vlastne všade, kde si musíte kľaknúť na tvrdú zem alebo nerovnomerný povrch. V obyčajných nohaviciach by ste mali kolená nonstop odreté a namáhané. A to rozhodne vašu chuť pracovať nepodporí.

Vrecko sem, vrecko tam

Ak máte prácu, v ktorej denne používate kladivo, meter, skrutkovač, skrutky, meter a iné drobné náradie, bez nohavíc s vreckami sa práca nedá vykonávať efektívne a hladko. Niet sa čomu čudovať, z neustáleho hľadania náradia a zabúdania, kde ste ho položili, by bol nervózny každý. Na profesionálnych montérkach nie je o vrecká žiadna núdza! Všetko potrebné máte ihneď po ruke a nezabrzdíte sa pátraním po chýbajúcom klinci.

Pokiaľ ste šikovný a obratný kutil s dobrým vkusom, prezrite si bohaté kolekcie pracovných nohavíc na rok 2022. Ardon má k dispozícii kúsky, ktoré si zamiluje každý správny majster.

Fotografia: © Pexels

Ohodnotiť článok
[Spolu: 1 Priemer: 5]

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *